m

Noticies

Tractaments

Caldentey Dental / Tractaments
Implants Dentals

Els tractaments amb implants dentals tenen com a finalitat substituir una o més dents perdudes. Restaurar la funció i l’estètica implica millorar la qualitat de vida del nostres pacients.
L’implant dental és una fixació de titani de petit tamany en forma de cargol que soportarà la dent protèsica que es fabricarà posteriorment.
Els implants dentals tenen molts avantatges en comparació amb les solucions tradicionals de corones, ponts i pròtesis removibles:
S’assemblen, en funció i estètica, a les dents naturals.
Les dents contigües no es danyen.
La col·locació d’implants en l’os evita la reducció òssia que es produeix després de la pèrdua de les dents.
Unes cures bàsiques d’higiene i les visites regulars al teu dentista ajudaran a mantenir aquest tractaments.

Ortodòncia

És aconsellable una primera visita als 7 anys d’edat per detectar problemes als maxil·lars o a les dents. No tots els problemes es tracten en aquesta edat, però quan és necessari un tractament precoç ajuda a:
Guiar el creixement dels maxil·lars.
Reduir el risc de patir trauma a les dents anteriors protruides.
Corregir hàbits orals nocius.
Guiar les dents permanents a una posició més favorable.
Encara que l’edat de desenvolupament i creixement és l’època millor per fer el tractament, l’evolució en les tècniques utilitzades en els últims temps ha popularitzat l’ortodòncia entre els adults.

PADI

Programa d’Assistència Dental Infantil.

La nostra clínica està habilitada pel Servei de Salut de les Illes Balears per prestar aquest servei a tots els infants entre 6 i 15 anys de les Illes Balears que ho solicitin.

Per tal de poder beneficiar-se d’aquest servei, financiat 100% pel Govern de les Illes Balears, només s’ha de concertar una cita de manera telefònica als telèfons de la clínica i acudir el dia programat amb la targeta sanitària.

El Programa inclou una revisió anual, els consells preventius i els tractaments necessaris en la dentició permanent.
No s’inclouen el tractament de dents de llet, el tractament d’ortodòncia ni les exodòncies per causa ortodòntica, que anirien a càrrec del pacient.

Estètica i Rehabilitació

Utilitzem els materials i les tècniques més innovadores per aconseguir un millor somriure.
Els tractaments amb pròtesis dentals ens permeten rehabilitar les dents perdudes amb la finalitat de millorar, a banda de l’estètica, la masticació, la parla i la fonació.

Els tractaments es planifiquen de manera personalitzada, ja que cada pacient té unes necessitats i característiques diferents.

OMI

Minimamanet invasiva i conservadora.

Conservar els teixits naturals de la dent del pacient el major temps possible és el nostre objectiu.
La filosofia de l’Odontologia Minimanet Invasiva (OMI) persegueix actuar abans que la malaltia es desenvolpi i, si apareix, tractar-la conservant el màxim dels teixits naturals de les dents.

Endodòncia

L’endodòncia és la branca de l’Odontologia que es dedica a tractar la part interior de la dent, anomenada polpa dentària, on s’ubiquen els vasos sanguinis i el nervi que aporten la vitalitat i la sensibilitat a la dent.

Aquest tractament es realitza quan hi ha una lesió als teixits polpars provocada per una càries profunda, un traumatisme o com a conseqüència d’un desgast dental o una fractura restaurable.

Odontopediatria

És recomanable que els nostres petits visitin el dentista el més aviat possible per tal d’instaurar hàbits saludables i mesures de prevenció de la càries,  evitant així problemes futurs.

Aquestes visites també són una bona eina per a què l’infant es vagi adaptant al nostre entorn abans que s’hagi de fer algun tractament d’odontologia conservadora o d’ortodòncia en edats posteriors.

Fèrules dentals

Les fèrules són dispositius, fabricats normalment amb una resina acrílica dura, que recobreixen total o parcialment els arcs dentaris i que es fan servir per tractar símptomes que apareixen en trastorns com l’apnea del son o el bruxisme.

Les més conegudes són les fèrules de descàrrega que ens ajuden durant la nit a prevenir els efectes sobre la dentició del bruxisme nocturn.

Periodòncia

La periodòncia té cura de les genives i el teixit ossi que soporta les dents.
La malaltia periodontal (malaltia de les genives) sol ser una malaltia que progressa lentament i la majoria de les persones desconeixen que la pateixen. Però a vegades es presenta amb formes molt agressives que cal tractar a temps.
Recuperar l’equilibri dels teixits gingivals és bàsic abans de realitzar qualsevol altre tractament bucal. El manteniment d’una bona salut periodontal serà imprescindible per a la seva durabilitat.