Ortodòncia

tractament01Actualment els tractaments d’ortodòncia es realitzen tant en nins i adolescents com en pacients adults. Aquests tractaments es realitzen amb la finalitat de corregir maloclusions dentals o esquelètiques i com a part de tractaments multidisciplinars per aconseguir una millor estètica i funció en tractaments protèsics o implantològics.

Les modalitats de tractament són diverses i es pot utilitzar tant aparatologia fixa com removible (tractaments amb brackets – metàl·lics o estètics – ortodòncia invisible o amb brackets linguals). Segons el tipus de maloclusió,  es valoraran de manera individualitzada els pros i contres de cada modalitat i s’aconsellarà el tipus de tractament més adient en cada cas.

 

Prevenció

És important començar les visites periòdiques des de petits. Així podem detectar  hàbits o malformacions i evitar que tenguin consequències més greus. Un control als 3 anys i un altre entre els 8 i 9 anys serviran per detectar aquests problemes i prendre les mesures que siguin necessàries.

InvisalignR

A la nostra clínica també li oferim tractaments d’ortodòncia invisible. InvisalignR és un tractament còmode, transparent i extraible. S’ulilitzen alineadors transparents que es van canviant cada 2 setmanes. Aquest tractament és  ideal per adults, encara que també es pot realitzar en adolescents. Si està interessat en aquest tractament pot demanar una visita informativa amb la nostra especialista, qui valorarà el seu cas de manera individual.