Ortodòncia

Actualment els tractaments d’ortodòncia es realitzen tant en nins i adolescents com en pacients adults.

Aquests tractaments es realitzen amb la finalitat de corregir maloclusions dentals o esquelètiques i com a part de tractaments multidisciplinars per aconseguir una millor estètica i funció en tractaments protèsics o implantològics.

Les modalitats de tractament són diverses i es pot utilitzar tant aparatologia fixa com removible (tractaments amb brackets  metàl·lics o estètics, ortodòncia invisible amb alineadors o amb brackets linguals). Segons el tipus de maloclusió,  es valoraran de manera individualitzada els pros i contres de cada modalitat i s’aconsellarà el tipus de tractament més adient en cada cas.

Prevenció

És important començar les visites periòdiques des de petits. Així podem detectar  hàbits o malformacions i evitar que tenguin conseqüències més greus. Un control als 3 anys i un altre entre els 8 i 9 anys d’edat serviran per detectar aquests problemes i prendre les mesures que siguin necessàries.

Ortodòncia invisible

A la nostra clínica també li oferim tractaments d’ortodòncia invisible amb alineadors de la casa Invisalign. Els alineadors ens ajuden a realitzar el tractament d’ortodòncia d’una manera més còmoda. Els alineadors són transparents i removibles.  Aquesta modalitat de tractament és  ideal per a adults, encara que també es pot realitzar en adolescents.

Si està interessat en aquest tractament pot demanar una visita informativa amb la nostra especialista, qui valorarà el seu cas de manera personalitzada. Cal recordar que els alineadors són una eina més que ens ajuden a realitzar els nostres tractaments de manera individualitzada.

Pressupost

El pressupost del tractament dependrà de la durada i de la complexitat de cada cas. Després d’un estudi previ s’elabora un pressupost tancat que es pot finançar de 24 a 36 mesos sense interessos.