Blanqueig dental

 

El blanqueig dental és el tractament més simple, ràpid i conservador per millorar l’aspecte estètic de les dents. El resultat és molt natural i millora la llum de tota la cara, donant un aspecte més jove.

Les alteracions en el color de les dents poden provenir de diveses causes com la càries, el bruxisme , alteracions en el desenvolupament, envelliment, depòsits superficials (tabac, tè, cafè), traumatismes o depòsits interns com les tetraciclines.

És important que abans de realitzar el tractament blanquejador es diagnostiqui qualsevol patologia, tant en les dents com als teixits de suport, i que la higiene oral sigui correcta.

Com es blanquegen les dents?

El blanqueig dental consisteix en l’aplicació d’un gel blanquejant en una fèrula transparent adaptada a cada boca que s’utilitza durant dues o tres hores al dia. Aquest gel provoca un procés d’oxidació dels pigments que s’han anat acumulant a l’estructura dentària i ho fa sense danyar-la. Aquesta oxidació pot produir també una lleu sensibilitat dentària que és transitòria i que desapareix al poc temps. 

En casos de coloracions més greus es pot realitzar una tractament en clínica amb gels de més concentració. En aquests casos, la sensibilitat postoperatòria sol ser més freqüent, encara que també és transitòria.  Aquests tractaments normalment  es combinen amb tractaments domiciliaris.

Quan pot començar el tractament?

Si està interessat en un tractament blanquejador pot demanar una visita per valorar el seu cas de manera individualitzada.

Cas 1: Blanqueig domiciliari.

Abans del tractament de blaquejament. Vista frontal

Abans del tractament de blanqueig. Vista frontal

 

Després del blanqueig. Vista frontal.

Després del blanqueig. Vista frontal.

 

 

 

 

 

 

 

Abans del tractament. Vista lateral Amb guia de color VITA

Abans del tractament. Vista lateral
Amb guia de color VITA

 

Després del tractament: Vista fronatl. Amb guia de color VITA.

Després del tractament: Vista frontal. Amb guia de color VITA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Després del blanqueig. Vista lateral.

Després del blanqueig. Vista lateral.

 Cas 2: Blanqueig domiciliari.

Abans del tractament de blanqueig.

Abans del tractament.

 

Després del tractament. Vista frontal.

Després del tractament. Vista frontal.

 Després del tractament. Vista lateral.